Zapomenuté heslo | Registrace Přihlášení:
Navigace: ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o / Informace o ukládání cookies
Kategorie
Rychlý kontakt
Pobočka Písek
TEL:  382 271 693
GSM: 731 441 904
    pisekmilanparal.cz
 
Pobočka Strakonice
TEL   383 322 119
GSM  731 441 903
   strakonicemilanparal.cz
Náš tip
Svařovací technika
Nákladní el. tříkolky
Zahradní nábytek
Novinky

Jak vybrat nejlepší vysavač a fukar na listí

Jak vybrat motorovou pilu

Vybíráme štípačku na dříví

Podzimní cenová akce na techniku STIHL 2018

Sekačky a drtiče VIKING se slevou až 12.900 Kč

Slevy na zahradní techniku HONDA až 25.000 Kč

Akční katalog STIGA 2018

Informace o EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Informace o ukládání cookies

 

1.     ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o. užívá na webové stránce www.milanparal.cz soubory cookies. Ty jsou zde užity za účelem přizpůsobení zobrazení webových stránek a měření návštěvnosti webu. Cookies pro přizpůsobení zobrazení webových stránek a měření návštěvnosti webu jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce.  

 

2.     Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům. Za ty se považuje zejména provozovatel platformy MajorShop a provozovatel služby Google Analytics. Dále mohou být získané údaje zpřístupněny následujícím zpracovatelům: 

a)     all-profi s.r.o., se sídlem Lázeňská 654/32, Písek, PSČ 39701, IČ: 28070801,

b)    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá. 

 

3.     Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím: 

  • služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. zpracovávány v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • platformy MajorShop, provozované společností PC HELP, a.s., se sídlem Samešova 1144, Nové Dvory, 67401 Třebíč. 

 

4.     Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz správce provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

5.     Společnost ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

MajorShop

Přizpůsobení zobrazení webových stránek

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění


 


 V Písku dne 23. 5. 2018 Milan Páral, jednatel společnosti

Zákaznická linka

ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL, s.r.o.
Pražská 484, 397 01 Písek
Telefon: +420 382 271 693
Mobil: +420 731 441 904
E-mail: pisek (@) milanparal.cz