Zapomenuté heslo | Registrace Přihlášení:
Navigace: ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o / Informace o zpracování osobních údajů - OBJEDNÁVKA
Kategorie
Rychlý kontakt
Pobočka Písek
TEL:  382 271 693
GSM: 731 441 904
    pisekmilanparal.cz
 
Pobočka Strakonice
TEL   383 322 119
GSM  731 441 903
   strakonicemilanparal.cz
Náš tip
Svařovací technika
Nákladní el. tříkolky
Zahradní nábytek
Novinky

Akční katalog STIGA 2018

Jarní cenová akce na techniku STIHL 2018

Sekačky WEIBANG – vysoká kvalita bez kompromisu

Benzínové pily STIHL se slevou až 2.000 Kč

Vertikutace trávníku - kdy, jak a proč

Jak pečovat o dokonalý trávník

Jaký druh sekačky vybrat

Vybíráme ideální rotační sekačku

Jak vybrat zahradní traktor

Jak vybrat nejlepší robotickou sekačku

Jak vybrat ten nejlepší vertikutátor

Informace o EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů - OBJEDNÁVKA

 

1.     Prodávající, společnost ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o., jako správce osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovává vaše následující údaje: jméno, příjmení, adresa, telefon a e-mail (dále jen „Osobní údaje“). Prodávající jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují zpracovatelé, kterými jsou:

  • Poskytovatel e-shopové platformy MajorShop, společnost PC HELP, a.s., se sídlem Samešova 1144, Nové Dvory, 67401 Třebíč;
  • Poskytovatel marketingových služeb, společnost all-profi s.r.o., se sídlem Lázeňská 654/32, Písek, PSČ 39701;
  • Poskytovatel softwaru MailChimp; společnost The Rocket Science Group LLC;
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době prodávající nevyužívá.

 

2.     Osobní údaje budou zpracovány za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.

Výše uvedené zpracování je umožněno na základě

  • čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, a
  • čl. 6 ods.t 1 písm. f) Nařízení – je-li to nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce.

 

3.     Na e-mailovou adresu vám budou prodávajícím zasílány novinky a jiná obchodní sdělení. Tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

4.     Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po prodávajícím informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u prodávajícího přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po prodávajícím výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz bude proveden, pokud tento výmaz nebude v rozporu s oprávněnými zájmy prodávajícího,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na prodávajícího nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
     

 

V Písku dne 23. 5. 2018 Milan Páral, jednatel společnosti

Zákaznická linka

ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL, s.r.o.
Pražská 484, 397 01 Písek
Telefon: +420 382 271 693
Mobil: +420 731 441 904
E-mail: pisek (@) milanparal.cz