Zapomenuté heslo | Registrace Přihlášení:
Navigace: ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o / Informace o zpracování osobních údajů - OBJEDNÁVKA
Kategorie
Rychlý kontakt
Pobočka Písek
TEL:  382 271 693
GSM: 731 441 904
    pisekmilanparal.cz
 
Pobočka Strakonice
TEL   383 322 119
GSM  731 441 903
   strakonicemilanparal.cz
Náš tip
Svařovací technika
Nákladní el. tříkolky
Zahradní nábytek
Novinky

Pozvánka - STIHL TIMBERSPORTS - Mistrovství ČR 2018

Podzimní cenová akce na techniku STIHL 2018

Sekačky a drtiče VIKING se slevou až 12.900 Kč

Slevy na zahradní techniku HONDA až 25.000 Kč

Akční katalog STIGA 2018

Sekačky WEIBANG – vysoká kvalita bez kompromisu

Informace o EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů - OBJEDNÁVKA

 

1.     Prodávající, společnost ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.r.o., jako správce osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovává vaše následující údaje: jméno, příjmení, adresa, telefon a e-mail (dále jen „Osobní údaje“). Prodávající jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují zpracovatelé, kterými jsou:

  • Poskytovatel e-shopové platformy MajorShop, společnost PC HELP, a.s., se sídlem Samešova 1144, Nové Dvory, 67401 Třebíč;
  • Poskytovatel marketingových služeb, společnost all-profi s.r.o., se sídlem Lázeňská 654/32, Písek, PSČ 39701;
  • Poskytovatel softwaru MailChimp; společnost The Rocket Science Group LLC;
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době prodávající nevyužívá.

 

2.     Osobní údaje budou zpracovány za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.

Výše uvedené zpracování je umožněno na základě

  • čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, a
  • čl. 6 ods.t 1 písm. f) Nařízení – je-li to nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce.

 

3.     Na e-mailovou adresu vám budou prodávajícím zasílány novinky a jiná obchodní sdělení. Tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

4.     Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po prodávajícím informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u prodávajícího přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po prodávajícím výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz bude proveden, pokud tento výmaz nebude v rozporu s oprávněnými zájmy prodávajícího,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na prodávajícího nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
     

 

V Písku dne 23. 5. 2018 Milan Páral, jednatel společnosti

Zákaznická linka

ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL, s.r.o.
Pražská 484, 397 01 Písek
Telefon: +420 382 271 693
Mobil: +420 731 441 904
E-mail: pisek (@) milanparal.cz